onsdag 10 april 2013

Salar de Uyuni 4-6 april


Tre dagar var vi ute i öknen. Inte visste vi att vi skulle spendera dagarna med japaner, att vi skulle sova i -12 grader eller att vi skulle komma till Chiles gräns.

På torsdagsförmiddagen åkte vi från Uyuni ut till saltöknen i en jeep tillsammans med två japaner, en sydkorean och en argentinare(många timmar i den jeepen!). I början var sällskapet väldigt tyst och vi undrade nog lite hur det skulle bli. Men senare visade det sig att det var riktigt roliga människor vi hamnat med. Språken svenska, spanska, japanska och engelska blandades lite hursomhelst och vi spelade kortspel och tärningsspel på kvällarna. 

Det var en härlig känsla när man kom ut i den stora saltöknen. Alla skulle försöka ta roliga bilder. Vi lyckades väl sådär med det, men några bra bilder fick vi. J Sen åkte vi till en ö med massor av stora kaktusar.

De andra dagarna åkte vi längre ut i öknen och landskapet ändrades mycket. Vi såg laguner, vulkaner och gejsrar som det rykte och bubblade ur på morgonen. Och efter den andra kalla natten fick vi bada i en varm källa, helt underbart!
Här kommer några bilder, får visa fler när vi kommer hem!












5 kommentarer:

  1. Va häftigt! Kram Fredrika

    SvaraRadera
  2. Oj, vad häftigt! Kul fotoperspektiv! :) Kramar Maria o Håkan

    SvaraRadera
  3. Fantastiska bilder! Ser ut som att ni har det bra! Fortsätt att njuta av er resa och era upplevelser :) Kram Ingela

    SvaraRadera
  4. Det måste ha varit en fantastisk upplevelse att komma ut i den där saltöknen. Tänk så mycket ni har att berätta då ni kommer hem. Ser fram emot att få träffa er snart. Kram Kersti

    SvaraRadera