onsdag 3 april 2013

Baños

Nu var det några dagar sedan vi var i Baños, som ligger i bergen i Ecuador. Men vi ville gärna skriva lite om det iallafall :) Den första dagen åkte vi Canopy(linbana) med två tyska tjejer. Man gick en runda med en guide och fick åka sex olika banor. Man kunde åka på mage, uppochned eller bara vanligt sittandes. Det var väldigt rolig!




Den andra dagen åkte vi forsränning(rafting). Då var vi en grupp på tolv personer i två båtar. Först fick vi öva paddla på land och dom visade hur man skulle rädda varandra om någon skulle trilla i(vi trodde väl inte riktigt att det skulle hända). Men efter ett par minuter i vattnet trillade tre personer i på samma gång, varav en Karl Johan! Men vi fick upp allihop och fortsatte paddla. Karl Johan trillade i tre gånger sammanlagt. Jag klarade mig. Ett äventyr var det iallafall! Lite häftigare än colorado på Liseberg.



De två sista dagarna gjorde vi inte så mycket, var båda två ganska förkylda. På långfredagen var det väldigt många som skulle resa, men vi kom tillslut på vår buss till Quito. Där träffade vi familjen Gunnarsson ännu en gång :). Och på lördagskvällen flög vi till La Paz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar