onsdag 6 mars 2013

Från karibiska havet till stilla havet...

Oj oj nu har vi visst varit lite dåliga på att uppdatera här! Idag har vi åkt till Jacó, en liten kuststad två timmar ifrån San José. Äntligen har vi fått känna solen igen! Vi hade otur med vädret på den karibiska sidan, ösregn till och från fyra av fem dagar. Men det var en upplevelse att bo i regnskogen, omgivna av apornas vrålande, fåglarnas kvittrande och den ständiga fukten!

Igår gjorde vi en dagsutflykt till vulkanen Arenal tillsammans med ett gäng amerikanska turister. Dagen blev inte riktigt som vi tänkt. Vi kunde inte se vulkanen pga dimman! Så typiskt! Men eftermiddagen spenderade vi iallafall på ett spa där vi badade i de varma källorna. Det var härligt, men vi kunde inte låta bli att vara besvikna över att inte ha fått se vulkanen.

Men idag har vi haft en jättehärlig eftermiddag på stranden. Nu tänker vi stanna här vid stilla havet de sista dagarna och bara ha det gött. Vi bor på ett mysigt hostel med många trevliga människor! Saknar er där hemma!

Här kommer några foton från Manzanillo på karibiska kusten...







4 kommentarer:

  1. Hej ni ser ut att ha det underbart tillsammans på en vacker plats vid havet! Saknar er så mycket! Det är så tyst hemma. Stor kram mamma Ingrid

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag är glad över att ni har det bra! Varje dag tänker jag på Er o undrar vad ni ska göra. Jag längtar efter Er ! Kram! Mormor Linea.

    SvaraRadera
  3. Fy vad gött ni ser ut att ha det! Gulligull från Adam! Take care änna!

    SvaraRadera
  4. Tack Adam. Vid har det grymt bra. Vid ska vara rädda om varandra. Gulligull från mig och Amanda

    SvaraRadera