måndag 11 mars 2013

Pura vida!

Sen i onsdags har vi varit i Jacó och mest hängt på stranden och badat i de härliga vågorna :) I fredags testade vi även på att surfa på dom! I lördags var vi på en dagsutflykt till Isla Tortuga. Där snorklade vi och på båtturen på vägen tillbaka såg vi en val! Tyvärr hann vi inte få med den på bild. Den visade sig bara en gång. Imorgon flyger vi vidare till Ecuador. Tjaa nte mycket mer att säga än PURA VIDA!







10 kommentarer:

  1. Det ser härligt ut men var rädda om er! Här huttrar vi i -16 grader. Kram Mormor o Morfar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är rädda om oss :) oj vad kallt ni har det! Vi sitter på flygplatsen och väntar på att gå ombord. Kramar Amanda o Karl Johan

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  2. Tortuga... då tänker jag på Pirates of the Caribbean :)

    SvaraRadera
  3. Å, vad härligt det ser ut! :) Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Hej på er och speciellt Karl Johan idag!
    Vi gratulerar på födelsedagen som ju skall vara idag om ni inte passerat datumgräns eller något liknande. Det är ju lite svårt att hålla reda på positionerna.
    Hälsningar

    Ann-Mari o Agge

    SvaraRadera
  5. Stort Grattis Karl Johan på födelsedagen! Roligt att prata med er i kväll trots dålig linje. Vilka underbara bilder! Stor kram till er!
    mamma o pappa

    SvaraRadera
  6. Hej på er och grattis till Karl Johan! Lite sent men från hjärtat. Man blir lite smått galen av längtan efter sol och värme när man ser era underbara bilder! Men vi kämpar på i snö och minusgrader och önskar er fina dagar i Ecuador! Stora varma kramar från Anette och Anders.

    SvaraRadera
  7. Hej på er båda. Ni ser ut att ha det hur gott som helst. Lycka till med resten av er resa. Grattis Karl-Johan i efterskott. Må så väl o va rädda om er. Hälsningar från Renee o Dan.

    SvaraRadera
  8. Tack för alla gratulationerna!! Jag hade en fin dag i Quito med Amanda :)

    SvaraRadera